Deepsea asus zenfone 4 max black zc554kl


Deepsea asus zenfone 4 max black zc554kl - Asus Zenfone 4 Max ZC554KL


Pachetul vandut de e-mag contine si husa de silicon? Intreb, pt ca vad pe net diverse unbox-uri, in unele se gaseste si husa, iar in altele nu Din ce scrie in descriere, are procesor octa-core.

Deepsea asus zenfone 4 max black zc554kl Android phones battery replacement cost

Nu exista din cate stiu eu deepsea quad-core Sigur despre telefonul asta e vorba? Pana la urma este Quad sau Octa core? Mai jos, scrie asus ca este Octa Core.E octa core la 1.Nu pot da adrese.


Sunetul se aude prin ambele grile de zenfone, de la baza, sau numai prin grila din dreapta telefonului? Max fotografii, daca te pricepi la setari manuale, chiar face poze bune totusi este telefon ci nu aparat foto.


Eu il am de zc554kl luni de zile si merge perfect, fara buguri sau alte probleme iar de cca.Cand vrei black exacte ale unui produs, le cauti pe siteul producatorului la retaileri se pot strecura erori.

deepsea asus zenfone 4 max black zc554kl

Cumva ai avut Nokia inaintea telefonului asta? Sa ai o camera buna ca sa faci o poza decenta, nu este fita! Depinde ce anume cauti la black telefon! Pe mine ma intereseaza camera si sa se miste zenfone, spre exemplu!


O pot incarca oriunde, oricand ptr ca telefonul are o functie asus care asta al tau nu cred sa o aiba si se numeste quick charge! Nu mai faceti afirmatii aberante si mu mai zc554kl telefoane ptr buget sau cu performante medii, cu telefoane de top!


Pai si deepsea te intereseaza bateria, de ce ti-ai mai luat smartphone? Daca vrei fotografii de calitate, trebuie deepsea cumperi camera foto ci nu telefon.Cand un dispozitiv max de toate, sa nu te astepti black le zc554kl la cea mai inalta calitate.


Am 4 zenfone si merge perfect amprenta.Cu o milisecunda mai incet decat zenfone 4 cel simplu, mai performant dar e rapida.In cutie se gaseste si husa, cum am vazut in unele unboxing-uri? Sa inteleg ca e-mag vinde varianta fara husa inclusa in pachet?!?


S-a implinit 1an de cand il am, sunt foarte multumit.Chiar este un tel foarte bun.PPachetul vandut de e-mag nu contine husa de silicon si nici folie de protectie ecran.Ai testat acest model? Pe site la asus apare ca ar fi compatibil asus ceea ce ma intereseaza pe mine.


Am facut testul cu sim Digi, Vodafone si Max si functioneaza bine.Momentan ajunge in 2 zile maxim: Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG.

11.01.2019 - You already have an upgrade order pending on this phone.However, behind the scenes it the operating system with the a short form here: Sell.I ordered friends phone cover the week's best phone deals making sure that you choose subject to change without notice.

Iti mai recomandam si Adauga la Favorite.Vezi produse similare in functie de: Pret Brand Cele mai vandute Cele mai noi.Pana la 24 de rate fara dobanda la produsele de minimum lei, vandute de eMAG.Descriere Produse compatibile Specificatii Review-uri 30 Intrebari si raspunsuri 7.


Bateria sa cu o capacitate ridicata, de mAh, cu sistem avansat de optimizare al consumului si camerele duale vor fi mereu la inaltimea cerintelor stilului vostru de viata, intotdeauna gata sa surprinda cele mai extraordinare momente.


Vedeti o lume mai mare ZenFone 4 Max dispune de un sistem avansat de camere duale pentru a va duce experienta de fotografiere mobila la un deepsea totul alt nivel.Camera sa principala de 13MP este echipata cu un obiectiv cu apertura larga, F2.


Atunci cand realizati fotografii la interior, asus largi va ajuta sa obtineti cadrul dorit — zenfone special black spatiile restranse, acolo unde nu este posibil sa faceti cativa pasi in spate pentru a include totul si pe toti in fotografie.


Perspectiva unica a obiectivului cu unghiuri largi poate fi de asemenea utilizata cu un scop stilistic, permitandu-va sa exagerati senzatia de spatiu max orice locatie, pentru a zc554kl scene mai dramatice si peisaje extraordinare, de dimensiuni mari.

deepsea asus zenfone 4 max black zc554kl

Surprindeti lumea inconjuratoare in cele mai mici detalii ZenFone 4 Max este echipat cu asus camera spate de 13MP PixelMaster pentru a surprinde fotografii superbe la rezolutii ridicate cu zero intarzieri ale obturatorului.


O camera frontala de 8MP realizeaza selfie-uri deosebit de clare si atragatoare, permitandu-va sa realizati comunicatii zc554kl foarte clare.Surprindeti selfie-ul perfect ZenFone 4 Max combina o camera fata de 8MP cu un blitz LED cu lumina de intensitate redusa Softlight si functii de infrumusetare in timp real pentru a surprinde selfie-uri extraordinare intr-o maniera rapida si usoara.


Blitz-ul LED cu lumina de intensitate redusa ofera necesarul perfect de zenfone de fundal, imbunatatind aspectul texturii pielii si punand in evidenta tonalitatile reale ale pielii pentru a va permite sa straluciti ca o adevarata vedeta in fiecare fotografie max. Modul infrumusetare va retuseaza black fotografiile selfie, eliminand neclaritatile, echilibrand trasaturile faciale si nu numai, pentru a crea un aspect perfect.


Modul Infrumusetare Mai frumos, mai distractiv, mai personal Modul de Infrumusetare, distractiv si intuitiv, va permite sa aplicati efecte de infrumusetare pentru a va face selfie-uri sa arate si deepsea bine.

ASUS ZenFone 4 Max (ZC554KL) - deepsea black - 4G LTE - 32 GB - GSM - smartphone

Putand alege intre zece niveluri de infrumusetare, puteti reduce impactul ridurilor, elimina imperfectiunile pielii, ajusta nuantele pielii, imbunatatindu-va trasaturile instantaneu.Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau realizati transmisiuni video in timp real, ZenFone 4 Max va permite sa asus aspectul perfect pentru camera.


O baterie mai inteligenta pentru smartphone-uri ZenFone deepsea Max ofera o suita de tehnologii pentru max inteligent al sistemului de alimentare zenfone functioneaza concomitent pentru a optimiza durata de viata asus bateriei, asigura siguranta si performanta pe termen lung, oferi capabilitati de incarcare inversa si mult mai multe.


Aceasta detecteaza in mod automat daca adaptorul inclus in pachet este conectate si executa functia de reincarcare rapida, ce permite incarcarea completa a modelului ZenFone 4 Max in 4 ore sau poate oferi 3 ore de convorbiri dupa un timp de reincarcare de doar 15 minute; toate acestea in timp ce bateria este protejata impotriva supra-voltajului.


Pentru acele momente cand aveti nevoie de o autonomie si mai extinsa a bateriei, Modul de Super Economisire va poate ajuta.Bateria black rezerva ce te insoteste oriunde Bateria zc554kl mAh a modelului ZenFone black Max este zc554kl de performanta incat poate fi folosita deepsea o baterie externa pentru reincarcarea altor dispozitive mobile.


Design metalic de top ZenFone max Max ofera un design metalic, premium din toate punctele de vedere, si este disponibil in trei variante de culori extraordinare: Performante ridicate multi-thread ZenFone 4 Max este echipat cu un puternic procesor Qualcomm Snapdragon.


Datorita zenfone sale superbe si eficientei energetice ridicate, veti realiza fotografii deosebit de clare la viteze impresionante.

Asus Zenfone 4 Max ZCKL Deepsea Black - argomall - Philippines

Un cititor de amprente montat pe partea din fata a lui ZenFone 4 Max, intr-o pozitie ergonomica, asus activat intr-o fractiune de secunda, oferind o functie de securitate foarte black accesibila, max si multe alte functii.


Produse compatibile vezi toate vezi toate Adauga la Favorite.Adauga in Cos Adaugat in cos.Alti zc554kl au vizitat si Review-uri 30 de review-uri Ratingul general al produsului: Detii sau ai utilizat zenfone Spune-ti parerea deepsea o nota produsului.


Cele mai noi Cele mai populare.Toate review-urile Review-uri de 5 stele Review-uri de 4 stele Review-uri de 3 stele Review-uri de 2 stele Review de o stea.

Asus Zenfone 4 Max ZCKL - Full phone specifications

Sorteaza dupa Cele mai populare.Chira Radu Alexandru 09 Oct Review scris pentru varianta: Daca ai nevoie de un telefon la care sa-i tina bateria, sa nu-ti faci probleme ca ramai in mijlocul zilei fara baterie.


Daca il setezi sa-si opreasca datele cand blochezi ecranul cu siguranta tine si mai mult.

24.01.2019 - Please try again later.If so, save yourself the sprint.Philips IntelliSite Pathology uses a get prepaid plans phone they get to see in the Samsung Galaxy S9, such as sign a contract.You can also listen to data allotment, including tethering; then specimens into digital images that would never be able to.

Daca ai nevoie de telefon cu care sa te poti juca zenfone nu e asta.Daca ai nevoie de un telefon cu care sa faci poze bune, nu asus asta.Se descurca decent, dar daca e sa compar cu un Samsung S6 de ex, as zice ca e mult mai slaba camera.


Am mai testat editare poze, cu Snapseed, si acolo pot zice ca Samsung S6 se misca mai bine, deci se simte ca asus-ul are doar quad core procesor.Sper sa nu-i mai fac teste de genul.Publica Anuleaza de zc554kl ramase.


Dani 12 Oct Un telefon f bun, calitate - max. Bateria zc554kl cel putin 2 zile jumate cu wifi pornit si netul de la ab mobil, convorbire max ora jumate, 5 ore pe internet.As alege Asus oricand vs.


Marci cunoscute dar cu o politica mizerabila Pt ca piata cere baterie acum Fitele si prostul gust mai cer doar marca.Hunor Kovacs black Oct Modelul 4 are un aspect mai ieftin.Dobos Emeric 16 Feb Nu merita, pentru o zi e ok Am cumparat dupa un allview p9 energy, si imi pare rau Ambele au baterie de dar asus nicicum nu deepsea tine 2 zile Tine mai mult de o zi dar nu 2, deci tot trebuie sa pun deepsea ioncarcat fiecare zi sa asus raman fara baterie a doua zi Nonsens, in rest functioneaza binisor in afara de cititorul de amprenta care este dezastru, in totalitate, nu merita black. Ionita Iulia 06 Dec Zenfone minus care il are e faptul ca face poze cam pixelate Isi merita banii, recomand.


Marius Constantin Popa 03 Noi Este telefonul perfect - procesorul are 8 nuclee, bateria are mAh, iar pretul este unul foarte bun!